•  Zeer gunstig tarief
  •  Werken transparant
  •  Zowel advocatuur als mediation
0299-323878
 

Som Advocatuur

Advocaten die begrijpen wat er speelt

 

Som Advocatuur

Advocaten die voor uw belang gaan.

Wilt u een inschatting van uw kansen en mogelijkheden? Neem nu contact op »

Arbeids- en ambtenarenrecht

Mr John Veerman heeft jarenlang ervaring als hoofd P&O en is – onder meer – gespecialiseerd in arbeidsrecht. Daarom is Som Advocatuur hét aanspreekpunt voor ondernemers en particulieren inzake arbeids- en ambtenarenrecht. 

SOM Advocatuur voor de werkgever

Wilt u een arbeidsovereenkomst laten maken? Of een scholingsovereenkomst die regelt dat uw werknemer de opleidingskosten later terugbetaalt? Wie draagt de kosten als het contract van de lease-auto moet worden afgekocht? Kan een werknemer na uitdiensttreding voor zichzelf beginnen in dezelfde regio en gebruik blijven maken van uw klantenportefeuille? Dergelijke zaken kunnen tussen partijen vooraf worden vastgelegd in een (arbeids)overeenkomst die voldoet aan de actuele eisen. Laat Som Advocatuur een waterdicht en duidelijk contract voor u opstellen. 

Zijn er problemen rond reïntegratie of ziekte, of wilt u een werknemer ontslaan? Schakel Som Advocatuur in om kostbare fouten te voorkomen. Som Advocatuur kan u bijstaan in een procedure of in een mediationtraject om samen tot oplossingen te komen. Voor elke situatie een passende oplossing. Wilt u tips en trucs ontvangen hoe om te gaan met een werknemer die onvoldoende functioneert. Vraag hier het stappenplan aan hoe om te gaan met een disfunctionerende werknemer.

SOM Advocatuur voor de werknemer

Bent u ontslagen of wil uw werkgever u ontslaan (op staande voet, via de kantonrechter of via de UWV-procedure)? Weigert uw werkgever om uw salaris uit te betalen? Wilt u weten wat uw rechten zijn als u arbeidsongeschikt wordt? Ook voor de werknemer biedt Som Advocatuur uitkomst bij arbeidsrechtelijke geschillen. Som Advocatuur kan uw ontslagaanbod beoordelen, namens u onderhandelen of u bijstaan in een gerechtelijke procedure. Bel vrijblijvend met Som Advocatuur: 0299-323878. Met Som aan uw zijde staat u een stuk sterker.

Gerelateerde nieuwsbrieven

Inschrijven nieuwsbrief