•  Zeer gunstig tarief
  •  Werken transparant
  •  Zowel advocatuur als mediation
0299-323878
 

Som Advocatuur

Advocaten die begrijpen wat er speelt

 

Som Advocatuur

Advocaten die voor uw belang gaan.

Wilt u een inschatting van uw kansen en mogelijkheden? Neem nu contact op »

Sociaal zekerheidsrecht

De kranten staan er vol van. De regering is zo trots dat het aantal uitkeringen uit WAO en WIA gestaag afneemt. Geen woord over de tragedie voor uitkeringsgerechtigden. Niets over het nauwelijks gekeurd worden, over de onbereikbaarheid en de onverschilligheid van het UWV. Geen achtergrondverhaal over de emoties die het met zich meebrengt om lange procedures te moeten voeren terwijl je arbeidsongeschikt bent - met alle onzekerheid over de uitkomst. 

Wat moet ik doen als mijn uitkering wordt teruggevorderd? Wat zijn mijn opties als aan mij een boete is opgelegd omdat aan mij ten onrechte een uitkering is toegekend? Wat als ik problemen heb met mijn studiefinanciering? Schakel Som in voor uw bezwaar- en beroepsprocedures over de WW, WAO, Wajong en WIA. Ook in (bezwaar)procedures inzake overige uitkeringen (Wet Werk en Bijstand, etc.) kunnen wij u bijstaan. Staat uw uitkering er niet bij of heeft u een ander geschil op dit gebied? Bel dan vrijblijvend met Som Advocatuur om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Doorgaans blijven de juridische kosten beperkt, maar met Som Advocatuur aan uw zijde kan het u heel veel opleveren. 

Som Advocatuur staat ook werkgevers bij die belang hebben bij het aantekenen van bezwaar en beroep in kwesties als de WIA. Denk aan bijvoorbeeld een door het UWV opgelegde loonsanctie waarbij gedurende het derde ziektejaar het loon van de werknemer moet worden doorbetaald. Som Advocatuur weet de weg in het bijna dagelijks veranderende stelsel van sociale zekerheid.

Gerelateerde nieuwsbrieven

Inschrijven nieuwsbrief