Som Advocatuur Laatste nieuws
 
Som Advocatuur
Som Advocatuur adviseert, bemiddelt en procedeert voor zowel ondernemers als particulieren. Kunt u juridische voorlichting gebruiken in een bepaalde kwestie? U kunt dagelijks zowel persoonlijk als telefonisch bij ons terecht.

Wat wij u bieden:

Gratis inloopspreekuur
Som Advocatuur houdt in de even weken op donderdagmiddag van 17.00 uur tot 19.00 uur een gratis inloopspreekuur. Tijdens dit spreekuur kunt u uw juridische probleem in een gesprek van ca. 30 minuten voorleggen aan één van onze advocaten waarbij u een inschatting krijgt van uw kansen en procesrisico’s. Indien gewenst, kan er een vervolgafspraak worden gemaakt. U hoeft geen afspraak te maken voor het inloopspreekuur. Dit kan uiteraard wel via info@somadvocatuur.nl of via telefoonnummer 0299-323878. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om een andere datum of tijdstip uw juridische probleem te bespreken.

Mediation
Bent u betrokken bij een geschil, bijvoorbeeld inzake alimentatie, echtscheiding of op het werk? Dan is mediation wellicht een oplossing voor u. Som Advocatuur begeleidt u om samen met de andere partij een aanvaardbare oplossing voor beide partijen te vinden. Mediation is vertrouwelijk, snel en efficiënt met als groot voordeel dat relaties meestal behouden kunnen blijven dan wel zorgvuldig kunnen worden beëindigd. Door mediation houdt u zelf controle over het conflict en mogelijke oplossingen. Ook indien mediation in uw geval niet tot de mogelijkheden behoort, kunnen de advocaten van Som Advocatuur u begeleiden om een oplossing voor uw juridische probleem te bewerkstelligen.

Rechtsbijstandsverzekering
Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Dan heeft u in de meeste gevallen het recht op een vrije advocaatkeuze. Uw verzekeraar betaalt dan de kosten voor de juridische bijstand. Som Advocatuur is gewend om zulke zaken soepel af te wikkelen met uw rechtsbijstandsverzekering. U heeft er geen omkijken naar en bent verzekerd van deskundige juridische bijstand door een advocaat.

Gefinancierde rechtsbijstand
Indien u onder bepaalde inkomens- en vermogensgrenzen valt, kan het zijn dat u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. Zo kunnen wij ook aan personen met een lager inkomen deskundige juridische bijstand verlenen. In deze gevallen bent u slechts een eigen bijdrage aan uw advocaat verschuldigd. Som Advocatuur maakt de aanvraag voor gefinancierde rechtsbijstand voor u in orde indien u daarvoor in aanmerking komt. U heeft er geen omkijken naar.

Incasso
Zowel ondernemers als particulieren kunnen te maken krijgen met een wederpartij die gemaakte betalingsafspraken niet nakomt. Klanten weigeren een factuur te voldoen, geldleningen worden niet afbetaald of er wordt simpelweg niet meer gereageerd of betaald. In dergelijke gevallen kiezen veel ondernemers en particulieren, vooral als het om kleine bedragen gaat, om het er maar bij te laten zitten. Dat is jammer. Som Advocatuur kan de incasso voor u verzorgen waarbij zoveel mogelijk zal worden geprobeerd om de daarmee gepaard gaande kosten op uw wederpartij te verhalen. Een succesvolle incasso hoeft dus geen kosten voor u met zich mee te brengen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Legal Assistant Abonnement
Voor ondernemers biedt Som Advocatuur het Legal Assistant abonnement aan. Met dit abonnement kunt u onbeperkt eerstelijnsrechtshulp inroepen tegen een vast laag tarief. Bijvoorbeeld om uw opdrachtbevestiging, arbeids-, huur- en koopovereenkomst te laten checken of om kort te overleggen over de juridische consequenties en mogelijkheden inzake problemen en/of kansen die zich voordoen. Daarnaast kunt u voor een aantrekkelijk tarief van onze incassoservice gebruik maken en geniet u een korting van 15% op het uurtarief. U kunt zich met een gerust hart concentreren op uw bedrijf. U bent immers verzekerd van professionele rechtsbijstand.

Indien u vragen heeft of wanneer u meer wilt weten over onze werkwijze of over een bepaalde juridische kwestie, neemt u dan – voor een vrijblijvend adviesgesprek – contact op met mr. Lydia Visscher of mr. John Veerman van Som Advocatuur. 


Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn Email
Julianaweg 192B
1131 DL Volendam
Telefoon: 0299-323878
E-mail: info@somadvocatuur.nl
Afmelden