string(109) "http://v2.seofarmer.com/site/view?uri=/advocaat-volendam/advocaat-volendam&server=http://www.somadvocatuur.nl" Advocaat Volendam | Som Advocatuur
  •  Zeer gunstig tarief
  •  Werken transparant
  •  Zowel advocatuur als mediation
0299-323878
 

Som Advocatuur

Advocaten die begrijpen wat er speelt

 

Som Advocatuur

Advocaten die voor uw belang gaan.

Wilt u een inschatting van uw kansen en mogelijkheden? Neem nu contact op »

Advocaat Volendam

Eerlijk, helder, transparant en deskundig; dát zijn de kenmerken van Som Advocatuur Volendam. Bij dit advocatenkantoor, dat in 2008 is opgericht, werken advocaten mr John Veerman en mr Lydia Visscher. Dus zoekt u een advocaat in (de omgeving van) Volendam die u met gedegen juridische kennis zal bijstaan? Dan is Som Advocatuur de juiste keuze.

Advocaat in Volendam Wie zijn wij?

Mr John Veerman en mr Lydia Visscher zijn uw advocaten bij Som Advocatuur, een advocatenkantoor gevestigd in het centrum van Volendam. Bij ons bent u als klant verzekerd van een persoonlijke service en advocaten die zeer betrokken zijn bij uw zaak.

Mr. Veerman heeft na een studie Management, Economie en Recht aan de Hogeschool Holland jarenlange ervaring opgedaan als hoofd P&O, bedrijfsjurist en directielid en houdt zich onder meer bezig met het ondernemings- en personen en familierecht. Daarnaast is hij werkzaam als geregistreerd Mfn-registermediator.

Mr. Visscher is al geruime tijd werkzaam als advocaat en houdt zich onder meer bezig met echtscheidingen, alimentatieprocedures, ondertoezichtstellingen en incasso’s.

Som Advocaat in Volendam

Of het nu gaat om het opstellen van een arbeids-, huur- of koopovereenkomst, debiteurenbeheer, de incasso van openstaande vorderingen, alimentatie, echtscheiding of een omgangsregeling; bij Som Advocatuur krijgt u gedegen juridische ondersteuning. Som Advocatuur helpt ondernemers en particulieren onder meer in het geval van

• ontslag, reorganisatie, loonvordering, arbeidsconflict

• bezwaar inzake een WW, WIA, Wajong of Wao-uitkering

• achterstallige huur, ontbinding huurovereenkomst, huisuitzetting,

• opstellen en beoordelen overeenkomsten en algemene voorwaarden

• echtscheiding, alimentatie, zorgregeling, gezag (al dan niet via mediation)

• incasso’s van openstaande vorderingen

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Klik hier.

Afspraak maken

U kunt Som Advocatuur bellen voor een afspraak of even langs komen. Een eerste gesprek van dertig minuten is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Som Advocatuur is open op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur, en bereikbaar op telefoonnummer 0299-323878. Som Advocatuur is gevestigd te Volendam aan de Julianaweg 192 B.

Wilt u liever dat wij u bellen? Ook dat is mogelijk. Vul het contactformulier in en verstuur het, dan nemen wij daarna contact met u op. Voor het formulier, klik hier.

Meer informatie over de diensten van Som advocatuur? Zie de onderstaande links:


 

Arbeids- en ambtenarenrecht
Sociaal zekerheidsrecht
Huurrecht
Incasso's
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
Personen- en familierecht
Mediation

Inschrijven nieuwsbrief