string(113) "http://v2.seofarmer.com/site/view?uri=/advocaat-volendam/echtscheidingadvocaat&server=http://www.somadvocatuur.nl" Echtscheidingadvocaat | Som Advocatuur
  •  Zeer gunstig tarief
  •  Werken transparant
  •  Zowel advocatuur als mediation
0299-323878
 

Som Advocatuur

Advocaten die begrijpen wat er speelt

 

Som Advocatuur

Advocaten die voor uw belang gaan.

Wilt u een inschatting van uw kansen en mogelijkheden? Neem nu contact op »

Echtscheidingadvocaat

Echtscheiding advocaat nodig? Laat Som Advocatuur uw complete echtscheidingsprocedure voor u regelen, inclusief alimentatieberekening, ouderschapsplan en een waterdicht convenant op maat. Som Advocatuur is een deskundig, helder en betaalbaar advocatenkantoor, waar nauwgezet gewerkt wordt.

Echtscheidingsadvocaat

Mr John Veerman (tevens Mfn-registermediator) en mr Lydia Visscher zijn uw advocaten bij Som Advocatuur. Beiden weten waar het omdraait en wat klanten willen: een optimaal maar ook betaalbaar resultaat. Bij Som Advocatuur doen we niet aan moeilijke verhalen maar vertellen wij u eerlijk wat uw mogelijkheden en kansen zijn. Meer weten over onze echtscheiding advocaat? Kijk op onze homepage.

Voorkom problemen, kies voor een vakkundige echtscheiding advocaat

Op het internet vindt u veel aanbieders die u beloven voor een klein bedrag uw echtscheiding te regelen. U kunt dan zelf een standaard (maar incompleet) convenant invullen. Bij Som Advocatuur komt het regelmatig voor dat men naderhand, na ondertekening, met een zelf opgesteld convenant aankomt of dat is opgesteld door adviseurs zonder juridische kennis van zaken. Vaak is een consument zich er niet van bewust dat het heel moeilijk kan zijn om een convenant na ondertekening nog te wijzigen. Naderhand blijkt die goedkope scheiding toch opeens enorm duur te zijn. Voorkom daarom problemen en laat u deskundig informeren door echtscheiding advocaat John Veerman of Lydia Visscher van Som Advocatuur. Meer informatie over Som Advocatuur vindt u op onze homepage.

Echtscheiding advocaat afspraak maken

U kunt Som Advocatuur bellen voor een afspraak of even langs komen. Een eerste gesprek van dertig minuten is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Som Advocatuur is open op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur, en bereikbaar op telefoonnummer 0299-323878. Som Advocatuur is gevestigd te Volendam aan de Julianaweg 192 B.

Wilt u liever dat wij u bellen? Ook dat is mogelijk. Vul het contactformulier in en verstuur het, dan nemen wij daarna contact met u op. Voor het formulier, klik hier.

Meer informatie over de diensten van Som advocatuur? Zie de onderstaande links:

Arbeids- en ambtenarenrecht
Sociaal zekerheidsrecht
Huurrecht
Incasso's
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
Personen- en familierecht
Mediation

Inschrijven nieuwsbrief