•  Zeer gunstig tarief
  •  Werken transparant
  •  Zowel advocatuur als mediation
0299-323878
 

Som Advocatuur

Advocaten die begrijpen wat er speelt

 

Som Advocatuur

Advocaten die voor uw belang gaan.

Wilt u een inschatting van uw kansen en mogelijkheden? Neem nu contact op »

Werkwijze

Vraag naar een eerste intakegesprek van zo'n 30 minuten. Dat is gratis. Som Advocatuur schat de kosten en het procesrisico voor u in. Aan u de keuze of u met ons verder wilt. 

Voor ondernemers en particulieren hanteert Som Advocatuur al jaren het goedkoopste tarief in de regio. Informeer vrijblijvend. Het tarief van Som Advocatuur is gemiddeld zo'n 15% lager dan de tarieven die advocatenkantoren in de regio hanteren. Daarbij komt dat Som Advocatuur geen opslagen zoals kantoorkosten in rekening brengt bovenop het tarief. De financiële afspraken zijn daardoor transparant. Som Advocatuur maakt geen gebruik van een Stichting Beheer Derdengelden.

Heeft u een rechtsbijstandsverzekering?

Veel mensen hebben een rechtsbijstandsverzekering. Mocht er een juridisch geschil ontstaan, dan zal een jurist van uw rechtsbijstandsverzekering uw belangen behartigen. Deze juristen zijn echter niet altijd advocaat. In sommige procedures, denk bijvoorbeeld aan personen- en familierechtzaken, of aan zaken met een hoog geldelijk belang, is een rechtzoekende echter verplicht om bijgestaan te worden door een advocaat. De rechtsbijstandverzekeraar stelt de verzekerde in deze gevallen in de mogelijkheid om een advocaat naar keuze in te schakelen.

Voor zaken die door de kantonrechter worden behandeld, bijvoorbeeld arbeids-, huur-, consumenten-, bestuurszaken of zaken met een relatief laag geldelijk belang, is vertegenwoordiging door een advocaat echter niet verplicht. Veel rechtsbijstandsverzekeraars stelden de verzekerde in deze gevallen niet in de mogelijkheid om een advocaat naar keuze in te schakelen.

Gelet op recente jurisprudentie van het Europese Hof van Justitie is het thans ook mogelijk om in zaken waarin een vertegenwoordiging door een advocaat niet verplicht is, toch zelf een advocaat te kiezen waarbij de rechtsbijstandsverzekeraar de kosten van de advocaat voor haar rekening moet nemen.

Som Advocatuur is gewend om zulke zaken soepel af te wikkelen met uw rechtsbijstandsverzekering. U heeft er geen omkijken naar. Neem eens vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. 

Privacyverklaring
Bescherming van uw privacy is - ondanks de intreding van de AVG - voor ons altijd vanzelfsprekend geweest. Klik hier voor onze privacyverklaring.

Kantoorklachtenregeling

Bent u ondanks onze inzet niet tevreden? Laat ons dat dan weten. Onze kantoorklachtenregeling vindt u hier.

Algemene voorwaarden

Op al onze diensten en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn hier in te zien.

 

Inschrijven nieuwsbrief