•  Zeer gunstig tarief
  •  Werken transparant
  •  Zowel advocatuur als mediation
0299-323878
 

Som Advocatuur

Advocaten die begrijpen wat er speelt

 

Som Advocatuur

Advocaten die voor uw belang gaan.

Wilt u een inschatting van uw kansen en mogelijkheden? Neem nu contact op »

Tarief voor particulieren

Som Advocatuur neemt deel aan het stelsel van gefinancierde rechtsbijstand ('pro deo'). Voor een vaste eigen bijdrage (afhankelijk van uw inkomen) nemen wij uw zaak in behandeling. De advocaten van Som Advocatuur kunnen ook familierechtzaken, waarvoor een specialisatie is vereist, voor u behandelen op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Check hier of u in aanmerking komt en wat uw eigen bijdrage is.

Verdient u te veel voor 'pro deo'?

Aan particulieren die (net) niet in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand, biedt Som Advocatuur 'rechtshulp op maat'. Bij de vaststelling van ons uurtarief houden we rekening met uw inkomen. Zo zorgen we dat rechtsbijstand voor iedereen bereikbaar en betaalbaar is. 

Informeer naar ons tarief voor u

Som Advocatuur hanteert voor particulieren een concurrerend uurtarief waarbij rekening wordt gehouden met zowel het inkomen van de klant als het belang van de zaak. Naast dit tarief zijn ook zogenaamde verschotten (zoals deurwaarderskosten en griffierecht) verschuldigd. Som Advocatuur hanteert géén ‘verborgen’ toeslagen, zoals kantoorkosten. Informeer gerust naar het uurtarief dat voor u geldt.

Inschrijven nieuwsbrief