string(114) "http://v2.seofarmer.com/site/view?uri=/advocaat-volendam/arbeidsrecht-advocaten&server=http://www.somadvocatuur.nl" Arbeidsrecht Advocaten | Som Advocatuur
  •  Zeer gunstig tarief
  •  Werken transparant
  •  Zowel advocatuur als mediation
0299-323878
 

Som Advocatuur

Advocaten die begrijpen wat er speelt

 

Som Advocatuur

Advocaten die voor uw belang gaan.

Wilt u een inschatting van uw kansen en mogelijkheden? Neem nu contact op »

Arbeidsrecht Advocaten

U heeft gespecialiseerde arbeidsrecht advocaten nodig met verstand van zaken? Som Advocatuur is hét aanspreekpunt voor ondernemers en particulieren inzake arbeidsrecht. Voor advies, bemiddeling en procederen. Som Advocatuur is deskundig, helder en betaalbaar.

Arbeidsrecht advocaten met kennis en ambitie

De arbeidsrecht advocaten van Som Advocatuur beschikken over gespecialiseerde kennis op het gebied van arbeidsrecht. Zo heeft advocaat John Veerman na een HBO-studie Management, Economie en Recht jarenlange werkervaring opgedaan als hoofd P&O en bedrijfsjurist bij een middelgrote onderneming met 130 werknemers. In zijn functie heeft Veerman een vakkundige kennis opgebouwd omtrent het arbeidsrecht. Veerman heeft daarnaast zijn studie Nederlands recht en een specialisatieopleiding arbeidsrecht (PALA) met succes afgerond. Meer over Som Advocatuur leest u hier.

Arbeidsrecht advocaten: de mogelijkheden

De arbeidsrecht advocaten van Som Advocatuur kunnen veel voor u betekenen. Denk aan het opstellen van een waterdichte en glasheldere arbeidsovereenkomst. Of advies inzake problemen tussen werkgever en werknemer over ziekte, re-integratie of ontslag. Maar ook voor het vorderen van achterstallig salaris, het indienen van of voeren van verweer tegen een ontslagaanvraag bij het UWV Werkbedrijf of de kantonrechter bent u bij Som Advocatuur aan het juiste adres. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsrecht kunnen zowel werkgevers als werknemers Som Advocatuur inschakelen.

Contact met arbeidsrecht advocaten

U kunt Som Advocatuur bellen voor een afspraak of even langs komen. Een eerste gesprek van dertig minuten is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Som Advocatuur is open op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur, en bereikbaar op telefoonnummer 0299-323878. Som Advocatuur is gevestigd te Volendam aan de Julianaweg 192 B.

Wilt u liever dat wij u bellen? Ook dat is mogelijk. Vul het contactformulier in en verstuur het, dan nemen wij daarna contact met u op. Voor het formulier, klik hier.

Meer informatie over de diensten van Som advocatuur? Zie de onderstaande links:

Arbeids- en ambtenarenrecht
Sociaal zekerheidsrecht
Huurrecht
Incasso's
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
Personen- en familierecht
Mediation

Inschrijven nieuwsbrief