•  Zeer gunstig tarief
  •  Werken transparant
  •  Zowel advocatuur als mediation
0299-323878
 

Som Advocatuur

Advocaten die begrijpen wat er speelt

 

Som Advocatuur

Advocaten die voor uw belang gaan.

Wilt u een inschatting van uw kansen en mogelijkheden? Neem nu contact op »

Som Advocatuur genomineerd voor IBEV in-de-kijker-prijs

Tijdens de jaarlijks terugkerende afsluiting van het ondernemersjaar is nemassdeboer in de prijzen gevallen als onderneming van het jaar 2012. Een geslaagde avond dus in Hotel Spaander voor nemassdeboer en mede-genomineerden Richard Schokker (ESVO), John Veerman (SOM Advocatuur) en Danny van Noorden (Café de Dijk).

De Industrie- en Bedrijvengroep Edam Volendam (IBEV) organiseert jaarlijks een feestelijke afsluiting van het ondernemersjaar voor haar leden. Traditiegetrouw vinden dan twee verkiezingen plaats: De ‘in-de-kijker-prijs’ voor jonge, nieuwe, opmerkelijke of innovatieve ondernemers en de ‘Onderneming-van-het-jaar-prijs’ welke haast als een soort oeuvre prijs beschouwd kan worden.

In de kijker prijs

Als genomineerden voor de in-de-kijker-prijs werden Danny van Noorden van Café de Dijk en John Veerman van SOM Advocatuur naar voren geroepen. Danny van het Noorden mocht de eerste prijs in ontvangst nemen. Danny, zoals Arie van Ginkel verwoordde, bleek op zijn zachts gezegd een bezig horecabaasje en heeft in relatief korte tijd veel weten op te bouwen. Hij is inmiddels mede verantwoordelijk voor het inkomen van zo’n honderdtal personeelsleden.

Als secondbest werd John Veerman genoemd. John heeft zich vanuit het niets ontwikkelt en opgewerkt tot zelfstandig advocaat met een eigen kantoor; SOM Advocatuur. Deze volhardende instelling en gestage (persoonlijke) ontwikkeling kenmerkt de ware ondernemer en vond de jury een opmerkelijke prestatie die beloond dient te worden.

SOM Advocatuur feliciteert zowel nemassdeboer als Danny van Noorden met de gewonnen prijs en Esvo voor de nominatie. Laatste nieuws:

Inschrijven nieuwsbrief