•  Zeer gunstig tarief
  •  Werken transparant
  •  Zowel advocatuur als mediation
0299-323878
 

Som Advocatuur

Advocaten die begrijpen wat er speelt

 

Som Advocatuur

Advocaten die voor uw belang gaan.

Wilt u een inschatting van uw kansen en mogelijkheden? Neem nu contact op »

Het Legal Assistant Abonnement

Een brandverzekering, een arbeidsongeschiktheidsverzekering, een levensverzekering. We verzekeren nogal wat af. En terecht. Want een ongeluk zit in een klein hoekje en kan grote financiële gevolgen hebben. Het kenmerk van een verzekering is dat u pas aanspraak maakt op uitkering als het kwaad is geschied. 

Voor u als ondernemer is het van belang om problemen zo veel mogelijk te voorkomen. Dit is lastig, want ondernemen betekent juist risico's nemen. Maar voor je het weet, heb je een conflict met een klant of een leverancier over een product of dienst. En er zijn debiteuren die niet betalen en werknemers die niet functioneren. 

Vaak worden problemen in der minne opgelost. Dat is mooi. Te vaak wordt een beslissing echter genomen op basis van emoties met gevolgen die niet meer ongedaan zijn te maken. Dat is jammer. Door een geschil op de juiste wijze te behandelen, valt uiteindelijk altijd winst te behalen. Dat is verstandig ondernemen. 

Mr John Veerman heeft, voordat hij tot de advocatuur toetrad, jarenlang gewerkt in het bedrijfsleven. Met die ervaring kunt u nu uw voordeel doen. Voorkomen dat problemen escaleren. U kunt overleg voeren over de consequenties van een beleidswijziging, over sluimerende conflicten of actuele problemen. Zonder dat dit hoge kosten met zich meebrengt. 

Som Advocatuur biedt het Legal Assistant abonnement voor ondernemers aan. Met dit abonnement kunt u onbeperkt eerstelijnsrechtshulp inroepen, tegen een vast laag tarief. Denk aan telefonisch overleg over uw juridische positie, het nakijken van overeenkomsten, het meelezen van brieven etcetera. Al die kleine maar uiterst waardevolle werkzaamheden. 

Om er zeker van te zijn dat de documenten waarmee u werkt juridisch kloppen, checkt Som Advocatuur ze voor u. Dat kost u als abonnee niets extra. Daarnaast maakt u voor een aantrekkelijk tarief gebruik van onze incassoservice. Op uw facturen en/of herinneringen vermeldt u gratis dat u bij niet tijdige en volledige betaling de incasso uit handen geeft aan Som Advocatuur. Blijft betaling uit, dan stuurt Som Advocatuur voor slechts € 25,- een aanmaning. De kosten hiervan trachten wij te verhalen op de debiteur, want dan kost het u uiteindelijk niets. Voor overige incassowerkzaamheden geldt ons gematigde uurtarief. 

Als abonnee krijgt u namelijk een korting van 15% op het normale uurtarief voor de werkzaamheden die buiten het abonnement vallen. Som Advocatuur hanteert een zeer betaalbaar tarief waarmee we streven naar langdurige zakelijke relaties. Zodat u zich met een gerust hart kunt concentreren op uw kernactiviteiten. U bent immers verzekerd van professionele en betaalbare rechtsbijstand. 

Wat kost het? 

Som Advocatuur informeert u graag over de kosten van dit abonnement. U kunt hiervoor contact opnemen.

Voordat een abonnement wordt afgesloten, vindt een oriënterend gesprek plaats. Op basis daarvan kunnen zowel de toekomstige abonnee als Som Advocatuur besluiten om af te zien van het aangaan van het abonnement. Aan adviserende organisaties zoals administratiekantoren, accountants en fiscalisten bieden wij abonnementen in aangepaste vorm aan.

Inschrijven nieuwsbrief