string(110) "http://v2.seofarmer.com/site/view?uri=/advocaat-volendam/scheiden-purmerend&server=http://www.somadvocatuur.nl" Scheiden Purmerend | Som Advocatuur
  •  Zeer gunstig tarief
  •  Werken transparant
  •  Zowel advocatuur als mediation
0299-323878
 

Som Advocatuur

Advocaten die begrijpen wat er speelt

 

Som Advocatuur

Advocaten die voor uw belang gaan.

Wilt u een inschatting van uw kansen en mogelijkheden? Neem nu contact op »

Scheiden Purmerend

Heeft u of uw partner het besluit genomen om te gaan scheiden en woont u (in de buurt van) Purmerend? Laat u goed adviseren en begeleiden door een scheidingsadvocaat. Dit aangezien er veel zaken, zowel juridisch als fiscaal, goed moeten worden geregeld. Met Som Advocatuur verloopt uw scheiding zo makkelijk mogelijk.

 

Scheiden Purmerend | samen scheiden

Als u gaat scheiden, zijn er al problemen genoeg. Wij gaan het u dan ook absoluut niet ingewikkelder maken. Komt u samen? Denk dan eens aan mediation. Mr John Veerman is naast advocaat ook geregistreerd Mfn-registermediator en laat beide partijen tot juiste oplossingen komen. Uitgangspunt is dat de echtscheiding voor beide partijen en de kinderen zo soepel mogelijk moet verlopen. Indien u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand kan een echtscheiding al voor € 53,- (exclusief griffierecht en benodigde uittreksels) worden geregeld.

Scheiding Purmerend | scheiden op tegenspraak

Is een gezamenlijke scheidnig om wat voor reden dan ook niet mogelijk? In dat geval wordt u goed geadviseerd over uw mogelijkheden en kansen.

Scheiden Purmerend | hoe gaan we te werk?

Bij Som Advocatuur betaalt u alleen voor de diensten die u echt gebruikt. Komt u er samen niet uit en wilt u juridisch advies of gebruik maken van de mogelijkheid van mediation? Dat kan. Hebt u alle afspraken al zelf netjes op een rijtje gezet en wilt u alleen een convenant zonder juridisch advies? Ook dat kan. U bepaalt dus zelf wat u zelf doet en wat wij voor u doen. Wel zo handig. Voor zowel ondernemers als particulieren hanteren wij aantrekkelijke tarieven. Deze liggen zo’n 15% lager dan de meeste advocatenkantoren bij u in de regio. Bovendien rekenen wij – anders dan vele andere advocatenkantoren – geen kantoorkosten van gemiddeld 5-10% bovenop het uurtarief!

Afspraak maken?

Bel 0299 – 323878 of stuur een e-mail naar info@somadvocatuur.nl. Wilt u liever dat wij u bellen? Dat kan ook. Vul dan even ons contactformulier in. Antwoorden op de tien meest gestelde vragen over echscheiding kunt u hier http://www.somadvocatuur.nl/nieuwsbrieven/de-10-meest-gestelde-vragen-over-echtscheiding/ lezen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan vrijblijven contact met ons op.

Meer informatie:
Arbeids- en ambtenarenrecht
Sociaal zekerheidsrecht
Huurrecht
Incasso's
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
Personen- en familierecht
Mediation

Inschrijven nieuwsbrief