string(112) "http://v2.seofarmer.com/site/view?uri=/advocaat-volendam/scheiden-in-volendam&server=http://www.somadvocatuur.nl" Scheiden in Volendam | Som Advocatuur
  •  Zeer gunstig tarief
  •  Werken transparant
  •  Zowel advocatuur als mediation
0299-323878
 

Som Advocatuur

Advocaten die begrijpen wat er speelt

 

Som Advocatuur

Advocaten die voor uw belang gaan.

Wilt u een inschatting van uw kansen en mogelijkheden? Neem nu contact op »

Scheiden in Volendam

Heeft u of uw partner het besluit genomen om te gaan scheiden? Laat u goed adviseren en begeleiden door een scheidingsadvocaat. Dit aangezien er veel zaken, zowel juridisch als fiscaal, goed moeten worden geregeld. Met Som Advocatuur verloopt uw scheiding zo makkelijk mogelijk.

Scheiden in Volendam | samen scheiden

Als u gaat scheiden, zijn er al problemen genoeg. Wij gaan het u dan ook absoluut niet ingewikkelder maken. Komt u samen? Denk dan eens aan mediation. Mr John Veerman is naast advocaat ook geregistreerd Mfn-registermediator en laat beide partijen tot juiste oplossingen komen. Uitgangspunt is dat de echtscheiding voor beide partijen en de kinderen zo soepel mogelijk moet verlopen.

Scheiding in Volendam | scheiden op tegenspraak

Is een gezamenlijke scheiding om wat voor reden dan ook niet mogelijk? Dan wordt u onderbouwd geadviseerd over uw mogelijkheden en kansen.

Scheiden in Volendam | hoe gaan we te werk?

Bij Som advocatuur betaalt u alleen voor de diensten die u echt gebruikt. Komt u er samen niet uit en wilt u juridisch advies of gebruik maken van de mogelijkheid van mediation? Dat kan. Hebt u alle afspraken al netjes op een rijtje en wilt u alleen een convenant zonder juridisch advies? Ook dat kan. U bepaalt dus zelf wat u zelf doet en wat wij voor u doen. Wel zo handig.

Afspraak maken?

Bel 0299 – 323878 of stuur een e-mail naar info@somadvocatuur.nl Wilt u liever dat wij u bellen? Dat kan ook. Vul dan even ons contactformulier in.

Meer informatie:
Arbeids- en ambtenarenrecht
Sociaal zekerheidsrecht
Huurrecht
Incasso's
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
Personen- en familierecht
Mediation

Inschrijven nieuwsbrief