string(118) "http://v2.seofarmer.com/site/view?uri=/advocaat-volendam/advocatenkantoor-purmerend&server=http://www.somadvocatuur.nl" Advocatenkantoor Purmerend | Som Advocatuur
  •  Zeer gunstig tarief
  •  Werken transparant
  •  Zowel advocatuur als mediation
0299-323878
 

Som Advocatuur

Advocaten die begrijpen wat er speelt

 

Som Advocatuur

Advocaten die voor uw belang gaan.

Wilt u een inschatting van uw kansen en mogelijkheden? Neem nu contact op »

Advocatenkantoor Purmerend

Eerlijk, helder, transparant en deskundig; dát zijn de kenmerken van Som Advocaten. Een advocatenkantoor waar analytisch en nauwgezet gewerkt wordt, tegen een zeer gunstig tarief en zonder ingewikkeld gedoe. Dus zoekt u een advocatenkantoor in (de omgeving van) Purmerend? Dan is Som Advocatuur de juiste keuze.

Advocatenkantoor Purmerend: wat wij voor u doen

Som Advocatuur is een advocatenkantoor gevestigd in het centrum van Volendam, op slechts tien minuten rijden van Purmerend. Som Advocatuur hanteert, anders dan vele collega’s, geen tarieven van € 180,00 per uur of meer te vermeerderen met BTW en kantoorkosten. Laat u vrijblijvend informeren.

Of het nu gaat om het opstellen van een arbeids-, huur- of koopovereenkomst, debiteurenbeheer, de incasso van openstaande vorderingen, alimentatie, echtscheiding of een omgangsregeling; bij Som Advocatuur krijgt u gedegen juridische ondersteuning. Som Advocatuur helpt ondernemers en particulieren onder meer in het geval van

• ontslag, reorganisatie, loonvordering, arbeidsconflict

• bezwaar inzake een WW, WIA, Wajong of Wao-uitkering

• achterstallige huur, ontbinding huurovereenkomst, huisuitzetting,

• opstellen en beoordelen overeenkomsten en algemene voorwaarden

• echtscheiding, alimentatie, zorgregeling, gezag (al dan niet via mediation)

• incasso’s van openstaande vorderingen

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Klik hier.

Wie zijn wij?

Bij ons bent u als klant verzekerd van een persoonlijke service. Som Advocatuur is zeer betrokken bij uw zaak en uw persoonlijke belangen. Wilt u meer weten over de advocaten die werkzaam zijn bij Som Advocatuur? Klik hier.

Advocatenkantoor Purmerend: afspraak maken

U kunt Som Advocatuur bellen voor een afspraak of even langs komen. Een eerste gesprek van dertig minuten is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Som Advocatuur is open op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur, en bereikbaar op telefoonnummer 0299-323878. Som Advocatuur is gevestigd te Volendam aan de Julianaweg 192 B.

Wilt u liever dat wij u bellen? Ook dat is mogelijk. Vul het contactformulier in en verstuur het, dan nemen wij daarna contact met u op. Voor het formulier, klik hier.

Meer informatie over de diensten van Som advocatuur? Zie de onderstaande links:

Arbeids- en ambtenarenrecht
Sociaal zekerheidsrecht
Huurrecht
Incasso's
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
Personen- en familierecht
Mediation

Inschrijven nieuwsbrief