string(118) "http://v2.seofarmer.com/site/view?uri=/advocaat-volendam/advocaat-ondernemingsrecht&server=http://www.somadvocatuur.nl" Advocaat Ondernemingsrecht | Som Advocatuur
  •  Zeer gunstig tarief
  •  Werken transparant
  •  Zowel advocatuur als mediation
0299-323878
 

Som Advocatuur

Advocaten die begrijpen wat er speelt

 

Som Advocatuur

Advocaten die voor uw belang gaan.

Wilt u een inschatting van uw kansen en mogelijkheden? Neem nu contact op »

Advocaat Ondernemingsrecht

Bij Som Advocatuur vindt u een advocaat ondernemingsrecht die u met eerlijk en deskundig advies ter zijde kan staan. Geen moeilijke verhalen, wel een goede inschatting van uw kansen en mogelijkheden. En dat alles tegen een betaalbaar tarief. Zo houdt u uw juridische kosten beperkt maar bent u wel verzekerd van deskundige bijstand.

Advocaat ondernemingsrecht John Veerman

John Veerman is de advocaat ondernemingsrecht van Som Advocatuur. Met een HBO diploma Management, Economie en Recht en universitaire bul in Nederlands recht heeft Veerman meer dan voldoende vakkennis in huis. Bovendien heeft Veerman jarenlange werkervaring opgedaan als bedrijfsjurist bij een middelgrote onderneming met 130 werknemers. Veerman staat u deskundig terzijde in de dagelijkse juridische zaken waar u als ondernemer mee te maken heeft. Wilt u meer weten over advocaat ondernemingsrecht John Veerman? Klik dan hier.

Wat doet een advocaat ondernemingsrecht voor u?

Ondernemingsrecht bestrijkt een breed terrein. Van het controleren en opstellen van juridische documenten (koop-, arbeids- en huurovereenkomsten, algemene voorwaarden) tot het vastleggen van secundaire arbeidsvoorwaarden. Van het schrijven van een huishoudelijk reglement tot advisering bij de verkoop van een onderneming.

Som Advocatuur denkt met ondernemers mee. Zo is het bij Som Advocatuur mogelijk om als ondernemer een rechtshulpabonnement af te sluiten. Voor meer informatie over dit abonnement, klik hier. Wilt u meer informatie over onze advocaat ondernemingsrecht? Kijkt u dan op onze homepage.

Contact met advocaat ondernemingsrecht

U kunt Som Advocatuur bellen voor een afspraak of even langs komen. Een eerste gesprek van dertig minuten is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Som Advocatuur is open op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur, en bereikbaar op telefoonnummer 0299-323878. Som Advocatuur is gevestigd te Volendam aan de Julianaweg 192 B.

Wilt u liever dat wij u bellen? Ook dat is mogelijk. Vul het contactformulier in en verstuur het, dan nemen wij daarna contact met u op. Voor het formulier, klik hier.

Meer informatie over de diensten van Som advocatuur? Zie de onderstaande links:

Arbeids- en ambtenarenrecht
Sociaal zekerheidsrecht
Huurrecht
Incasso's
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
Personen- en familierecht
Mediation

Inschrijven nieuwsbrief