string(113) "http://v2.seofarmer.com/site/view?uri=/advocaat-volendam/advocaat-familierecht&server=http://www.somadvocatuur.nl" Advocaat familierecht | Som Advocatuur
  •  Zeer gunstig tarief
  •  Werken transparant
  •  Zowel advocatuur als mediation
0299-323878
 

Som Advocatuur

Advocaten die begrijpen wat er speelt

 

Som Advocatuur

Advocaten die voor uw belang gaan.

Wilt u een inschatting van uw kansen en mogelijkheden? Neem nu contact op »

Advocaat familierecht

U bent op zoek naar een deskundige advocaat familierecht die uw echtscheiding en al hetgeen daarmee samenhangt compleet overziet? Som Advocatuur staat u deskundig terzijde als u een advocaat nodig heeft voor een personen- en familierecht procedure.

Advocaat familierecht Som Advocatuur

Mr John Veerman (tevens Mfn-registermediator) en mr Lydia Visscher zijn uw advocaten familierecht bij Som Advocatuur. Beiden weten waar het omdraait en wat klanten willen: een optimaal maar ook betaalbaar resultaat. Bij Som Advocatuur doen we niet aan moeilijke verhalen maar vertellen wij u eerlijk wat uw mogelijkheden en kansen zijn. Meer weten over advocaat familierecht John Veerman of Lydia Visscher? Kijk op onze homepage.

Advocaat familierecht: de mogelijkheden

Som Advocatuur staat u deskundig terzijde in diverse procedures personen- en familierecht. U kunt daarbij denken aan advies, bemiddeling en procedures over onder meer echtscheiding, alimentatie, gezag, boedelverdeling of een omgangsregeling? De advocaat familierecht van Som Advocatuur geeft u een gedegen advies waarop u kunt vertrouwen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, kijk dan op de homepage.

Advocaat familierecht: afspraak maken

U kunt Som Advocatuur bellen voor een afspraak of even langs komen. Een eerste gesprek van dertig minuten is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Som Advocatuur is open op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur, en bereikbaar op telefoonnummer 0299-323878. Som Advocatuur is gevestigd te Volendam aan de Julianaweg 192 B.

Wilt u liever dat wij u bellen? Ook dat is mogelijk. Vul het contactformulier in en verstuur het, dan nemen wij daarna contact met u op. Voor het formulier, klik hier.

Meer informatie over de diensten van Som advocatuur? Zie de onderstaande links:

Arbeids- en ambtenarenrecht
Sociaal zekerheidsrecht
Huurrecht
Incasso's
Ondernemingsrecht
Verbintenissenrecht
Personen- en familierecht
Mediation

Inschrijven nieuwsbrief